Als broer en zus hebben Henk en Annewil Thuis in Begeleiding in 2009 opgezet. Inmiddels bestaat het team uit meerdere begeleiders met verschillende expertises waar professionaliteit, kwaliteit, persoonlijk contact en ‘korte lijnen’ centraal staat.

Thuis in Begeleiding (TiB) is een organisatie die zich richt op het begeleiden en stimuleren van de ontwikkeling aan kinderen, jong volwassenen en volwassenen met een beperking/stoornis. De begeleiding kan individueel of in een groep gegeven worden. Tevens bieden we begeleiding aan gezinnen op pedagogisch gebied. Wij zijn actief in de regio Gooi- en Vechtstreek, Almere en Utrecht en werken vanuit het persoonsgebonden budget (PGB) en Zorg in Natura (ZIN).

Iedereen die over een Persoonsgebonden Budget (PGB) beschikt kan bij Thuis in Begeleiding terecht. Voor Almere geldt alleen PGB-WLZ.
Daarnaast heeft TiB contracten met de gemeenten Gooi en Vechtstreek, Lelystad en Regio Lekstroom, zodat wij naast begeleiding vanuit het PGB ook Zorg in Natura (ZIN) leveren. Gooi en Vechtstreek bestaat uit: Blaricum, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden en Wijdemeren.
De regio Lekstroom bestaat uit: Houten, Lopik, Nieuwegein, Ijsselstein en Vianen.

TiB levert zorg in de vormen van:
– Begeleiding Individueel 
– Begeleiding Groep (Zaterdagclub en vakantieprogramma’s)
– Tijdelijk Verblijf (logeerweekenden)

Thuis in Begeleiding is in het bezit van het certificaat HKZ-Kleine organisaties waaruit blijkt dat het kwaliteitsmanagementsysteem aan alle eisen voldoet die het Centraal college van deskundigen voor de Zorg en Welzijn heeft vastgesteld.

Voor aanvullende informatie of voor het maken van een afspraak kunt u een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek aanvragen via het contactformulier.